Še vedno nimate kvalitetne celostne podobe podjetja?
Ali vaše tiskovine nimajo pravega efekta?

kliknite tukaj in se predstavite v pravi luči!


Potrebujete dobro spletno stran, katalog, vizitke, brošuro, lepo oblikovan oglas? Vse to in še več sedaj profesionalno in
kliknite tukaj in se prijavite!


E-mail:
info@avalon-design.net

GSM:
041 / 512 - 859

Skupaj bomo našli primerno rešitev tudi za vas!


Untitled Document
Predstavitev

Avalon Design je na slovenskem tržišču prisoten že mnogo let. Leta 2000 smo pričeli z razvojem spletnih strani in flash animacij. Skozi leta smo širili lastno znanje in ponudili tudi profesionalne rešitve na področju grafičnega oblikovanja, A/V produkcije, razvoju blagovnih znamk in drugih komunikacijskih rešitev. Izkušnje smo nabirali tudi kot podizvajalci nekaterih večjih slovenskih oglaševalskih agencij, kjer smo poskrbeli za vrhunske rešitve največjih oglaševalskih klientov v Sloveniji.

Na podlagi več-letnih izkušenj in univerzitetni izobrazbi na področju komunikacij, marketinga in grafičnega oblikovanja nudimo našim strankam strokovne rešitve, s pomočjo katerih lahko vsako podjetje pridobi na uspešnosti in ugledu.

Nekateri izmed pomembnejših dosežkov in pohval, ki smo jih dosegli v preteklih letih sta doseženo prvo mesto na državnem tekmovanju za izbor najboljše spletne predstavitve in priznanje župana mestne občine Maribor za posebne dosežke, prejeto od g. Borisa Soviča.

 

Matjaž H.
ustanovitelj Avalon Designa

izdelava spletnih strani izdelava internet strani grafično oblikovanje izdelava logotipa oblikovanje celostne grafične podobe priprava za tisk izdelava strani urejanje spletnih strani oblikovanje strani izdelava spletne trgovine izdelava online trgovine vzdrževanje strani ažuriranje strani

želite strokovne rešitve, ki so bile že nagrajene
želite, da vam mlad in dinamičen kolektiv razvija kreativne rešitve
želite zaupati vašo komuniciranje univerzitetno izobraženenim ljudem z veliko izkušenj
želite rezultate, ki so zaupanja vredni
želite oblikovne rešitve na strokovnem nivoju
ste pripravljeni zaupati profesionalcem in poslušati njihove nasvete
se zavedate, da dobre komunikacijske rešitve ne morejo biti razvite čez noč in za povrh po smešnih cenah
Copyright © 2005-08 Avalon Design
Kreativne komunikacije d.o.o.